Utleie av ledere og fagspesialister.

I dagens marked råder usikkerhet, men behovet for riktig kompetanse og kapasitet er likevel tilstede. Dersom behovet for kompetanse eller arbeidskraft er midlertidig vil konsulenter fra Prime People være en god løsning for å ivareta bedriftens behov.

Det kan dreie seg om ledelse i et prosjekt, i en interimperiode, eller ved behov for en spesifikk fagspesialist eller prosjektstøtte. Vi leverer konsulenter innen:

Interimledelse – HRM – Engineering – Økonomi – Prosjektstøtte

Når du tar kontakt med oss for bistand med interim-ressurser eller fagspesialister benytter vi mye av den samme metodikken for oppdragskartlegging og kvalitetssikring som i våre solide rekrutteringsprosesser for faste stillinger.

For å sikre tilfanget av gode konsulenter jobber vi kontinuerlig med kartlegging av kandidatmarkeder og nettverk. I tillegg annonserer vi i egnede bransjemedier for å nå de kandidatene som passer for ditt oppdrag.

Når våre konsulenter er i oppdrag følges de tett opp av Prime People, med tilgang på faglig og personlig støtte gjennom hele oppdragsperioden.

Er du interessert i å jobbe som konsulent hos oss?

Som konsulent i Prime People kan du utvikle og bygge din cv med  erfaring fra ulike bransjer og prosjekter. Vi dekker oppdrag innen mange bransjer og fag, men fellesnevneren for våre konsulenter er at de har dokumentert god erfaring innen egne fagområder. Å jobbe som konsulent hos oss passer for deg som ønsker et mer fleksibelt arbeidsforhold, og som liker utvikling og utfordringer som en del av ditt arbeidsliv og karriere.

Registrer gjerne din cv her, så kontakter vi deg for en nærmere samtale:
https://prime.recman.no/register.php

Ønsker du å vite mer om konsulenter? 
Kontakt:

Beate Hall-Hofsø
Leder for interim og konsulenter
+47 993 83 186[email protected]