Senior kundeansvarlig (offshoreprosjekter)

Vil du bidra til å fremme norsk eksport?

Innenfor avdeling for Offshore er det ledig en fast stilling som senior kundeansvarlig, med arbeidsområder som omfatter risikoanalyse ved finansiering av prosjekter innenfor olje- og offshore. Avdelingen har for tiden 7 ansatte.

Som senior kundeansvarlig har du utstrakt kontakt med markedet og bank-/finansnæringen i Norge og internasjonalt. I tillegg vil stillingen ha noe generell saksbehandling innen de områder avdelingen har ansvar for.

Søkere må ha utdanning som siviløkonom eller tilsvarende, og ha bred erfaring fra analysearbeid og dokumentert transaksjons- og restruktureringserfaring.
Bakgrunn fra arbeid innen eksportfinansiering og erfaring fra norske og internasjonale bank-/kapitalmarkeder vil være en fordel.

Suksesskriteriene for å lykkes i stillingen er analytisk legning, relevant erfaring, evne til å levere kvalitet i alle oppdrag, gode samarbeidsevner og evne til å bygge og vedlikeholde nettverk innen ulike målgrupper.

Det stilles krav til gode engelskkunnskaper, både skriftlig og muntlig.
Stillingen medfører noe reiseaktivitet.

Nærmere informasjon om stillingen: avdelingsdirektør Britt Skåtun (47 75 13 61) eller av rådgiver Ole Jan Rimstad i Prime Executive (99 59 30 14).

Søknadsfrist for stillingen er 24. november.

Søknadsfrist: 24.11.2019
Stillingstype: Fast
Arbeidssted: Aker brygge - Oslo
Ref. nr: 111923
Søk på stillingen
Ole Jan Rimstad
Rådgiver i Prime Executive
+47 995 93 014[email protected]
Britt Skåtun
Avdelingsdirektør i GIEK
+47 47 75 13 61