NB! Dette er en stilling fra vårt arkiv - hvilket betyr at søknadsfristen er utløpt og/eller stillingen besatt. Se aktive stillingsutlysninger.

Seksjonsleder brann og risiko

Vil du lede et av Norges fremste fagmiljøer innen brann og risiko? Multiconsult søker en seksjonsleder til vår seksjon for brann og risiko i forretningsenhet Sør.
 

BLI LEDER FOR NOEN AV BRANSJENS FREMSTE BRANN & RISIKO RÅDGIVERE
Som seksjonsleder blir dine oppgaver å utvikle seksjonens medarbeidere, samt å sørge for at oppdrag gjennomføres med rett kompetanse. Multiconsults miljø for brann og risiko er et satsningsområde og har nå 8 medarbeidere i Sør. 

I samarbeid med våre ledere, vil du utarbeide utviklings- og resultatmål for din seksjon. Som seksjonsleder har du en svært viktig rolle i forbindelse med utvikling av strategi for kompetanseutvikling, bidra i det regionale tilbuds- og markedsarbeidet, og bidra til kunnskapsdeling mellom avdelingene og seksjonene. Vi legger vekt på teambasert ledersamarbeid på tvers av både fag, roller og geografi.

Vi er opptatt av at du lykkes i ditt lederskap. Derfor får du også profesjonell lederstøtte i form av opplæring, karriereplanlegging og andre kurs som vil utvikle deg som leder. På den måten kan du og ditt team ha fokus på å håndtere faglige utfordringer, dele kunnskap og utvikle smarte løsninger for våre kunder.

Som seksjonsleder i Multiconsult vil du i tillegg til å arbeide tett sammen med dine medarbeidere på våre prosjekter også ivareta egne oppdrag og kunder - på den måten får du videreutviklet din egen fagkompetanse, samtidig som forutsetningene for å bygge tette relasjoner til medarbeiderne og markedet er gode.
 

DU HAR TYDELIGE LEDEREGENSKAPER SOM MED ET KOMMERSIELT TANKESETT BRENNER FOR UTVIKLING AV FAGET
Vi søker deg som forstår at motiverte medarbeidere i stor grad skapes og utvikles av deg som nærmeste leder. Vi vektlegger din interesse for å utvikle mennesker, faglig kvalitet, fokus på samarbeid, fleksibilitet og evne til å dele kunnskap. Du er god til å skape relasjoner, bygge nettverk og generere de gode prosjektmulighetene for Multiconsult.

Handlekraftig, løsningsorientert, kreativ, strukturert og initiativrik er egenskaper som vil være verdifulle for å lykkes i jobben.

I tillegg kan du gjenkjenne deg i flere av følgende utsagn:

 • Du har interesse for å dele kunnskap og bidra til å utvikle dine medarbeidere.
 • Du har en høyere teknisk utdannelse fra universitet eller høgskole.
 • Du har minimum 3 års erfaring fra kunnskapsbedrift.
 • Du har oversikt og innsikt i fagområdet.
 • Du har forretningsforståelse og evne til å skape resultater.
 • Du har god kontakt med markedet og trives i kunderommet. 
 • Du er en god relasjonsbygger. 
 • Du har stor handlekraft og gjennomføringsevne.
   

MULTICONSULT SOM ARBEIDSPLASS 
Multiconsult tilbyr en dynamisk og utfordrende arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter. Du får jobbe med komplekse prosjekter i et sterkt fagmiljø.

Vi har et sterkt og tverrfaglig fagmiljø som setter høye krav til kompetanse og faglig integritet.

 • Hos oss får du i stor grad påvirke egne arbeidsoppgaver og prosjekter.
 • Hos oss får du gode muligheter til kompetanseheving og egenutvikling gjennom prosjekter, kurs og mentorordninger.
 • Arbeidsmiljø er viktig for oss, vi stiller opp for hverandre, er rause og støtter hverandre. Vi har et godt arbeidsmiljø som vi verdsetter høyt, noe som også gjenspeiles i medarbeiderundersøkelser.
 • Vi arbeider systematisk med å utvikle lederferdigheter hos våre linjeledere, slik at hver enkelt medarbeider skal oppleve sine ledere som en positiv drivkraft til eget engasjement, utvikling og prestasjoner.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, og gode pensjons- og forsikringsordninger.
 

Henvendelser vedrørende rollen kan rettes til Prime ved Terje Helle, tlf. 992 70 023, eller Tron Gjedrem, tlf. 951 94 010.

Alle henvendelser til Prime behandles konfidensielt – om ønskelig også overfor oppdragsgiver.


Stillingstype: Fast
Arbeidssted: Sandnes / Kristiansand
Ref. nr: 99144
Søk på stillingen