NB! Dette er en stilling fra vårt arkiv - hvilket betyr at søknadsfristen er utløpt og/eller stillingen besatt. Se aktive stillingsutlysninger.

Rådgiver analyse og salgsstøtte

Til nyopprettet stilling som rådgiver analyse og salgsstøtte vil du bidra til å videreutvikle Eksportkreditt Norges finansieringstilbud til eksportindustrien. Dette gjennom å styrke vår bruk av kundeinnsikt og markedsanalyser, produsere analyser og rapporter, og være en salgstøtte for kundeansvarlige og leder av Marked i selskapet. Stillingens art gjør at du vil få innsikt i den eksportrettede delen av næringslivet som er inne i en dynamisk tid.

Ansvar og hovedoppgaver:

Som rådgiver analyse og salgsstøtte vil du rapportere til direktør strategi og forretningsutvikling, samt utlånsdirektør (leder marked). Blant dine hovedoppgaver er:

  • Legge til rette for mer strukturert bruk av kundeinnsikt i salgs og markedsarbeidet
  • Utarbeide, eller bidra til å utarbeide, kundeplaner for enkeltkunder og markedsplaner for enkeltsegmenter og - markeder
  • Utarbeide salgspresentasjoner i samarbeid med kundeansvarlige
  • Rapportering og oppfølging av datakvalitet på utlånsområdet
  • KYC-utsjekk av lånekunder
  • Støtte til analyse, risiko, strategi og forretningsutvikling

Erfaring:

Du har minimum en bachelorutdanning – gjerne salgs/markedsrettet, og 2-3 års relevant arbeidserfaring primært fra business to business. Erfaring fra bruk av analyse og kundeinnsikt i operasjonelt markedsarbeid er en fordel.

Vi søker en analytisk, selvgående og lærevillig person som evner å ha mange baller i luften. Du er strukturert, liker å ta initiativ, og har sterk gjennomføringsevne.
Rette vedkommende må ha gode skriftlige og muntlige ferdigheter på norsk og engelsk.

Muligheter:

Eksportkreditt Norge tilbyr en sentral og selvstendig rolle i et selskap med en viktig og samfunnsnyttig funksjon. Stillingen innebærer et bredt spekter av arbeidsoppgaver og utviklingsmuligheter. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og gode muligheter for faglig utvikling i et hyggelig og kompetent arbeidsmiljø.

Henvendelser vedrørende rollen kan rettes til Prime ved Frode Pettersen, tlf. 478 88 285.

Alle henvendelser behandles konfidensielt  – om ønskelig også overfor oppdragsgiver.


Stillingstype: Fast
Arbeidssted: Oslo
Ref. nr: 86566
Søk på stillingen