NB! Dette er en stilling fra vårt arkiv - hvilket betyr at søknadsfristen er utløpt og/eller stillingen besatt. Se aktive stillingsutlysninger.

IT Prosjektleder – IT Arkitekt

A-2 opplever sterk vekst i etterspørselen etter våre tjenester. A-2 bistår flere store virksomheter med gjennomføring av digitaliseringsprosjekter innen offentlig og privat sektor.  Vi søker derfor etter flere dyktige IT prosjektledere og IT arkitekter til disse prosjektene.

A-2 er et konsulentfirma med både yngre og meget erfarne medarbeidere. Vi har et solid fagmiljø og medarbeidere med initiativ og pågangsmot. Våre primære bransjer er Bank, Forsikring, Handel, Helse og Offentlig sektor. A-2 har et bredt spekter av oppdrag innen program- og prosjektledelse, kvalitetssikring, endringsledelse, rådgivning, kravspesifisering og løsningsanskaffelser. Våre tjenester ligger i skjæringspunktet mellom organisasjon, ledelse og teknologianvendelse. Vi jobber kun på kundens side og vil som prosjektleder være kundens prosjektleder / rådgiver.  A-2 har rammeavtaler med mange store private og offentlige virksomheter.

Vi søker etter personer som har erfaring fra digitaliseringsprosjekter fra større virksomheter. Du kan enten ha en teknisk eller forretningsmessig bakgrunn. Vi er interessert i personer som har erfaring som prosjektleder og/eller har jobbet med arkitektur. Personer som har betydelig erfaring med prosjektgjennomføring, men som ennå ikke selv har vært prosjektleder eller arkitekt kan også være interessant. Vi vil gjerne ha personer med erfaring fra smidig gjennomføringsmetodikk og erfaring fra prosjektoppgaver som krav- og prosess analyse, virksomhetsarkitektur. Vi forventer at du har god forståelse for de muligheter og utfordringer virksomheter står overfor rundt digitalisering og innføring av ny teknologi.

Vi søker etter faglig sterke personer med gjennomføringsevne, gode kommunikasjonsegenskaper og konsulenterfaring fra anerkjente konsulentselskaper.

Ønskede kvalifikasjoner:   

  • Utdannelse på master nivå - Sivilingeniør, master i informatikk, siviløkonom eller lignende med gode faglige resultater
  • 3 til 10 års erfaring med relevant prosjektarbeid
  • God kjennskap til metoder og standarder for prosjektgjennomføring
  • Meget gode analytiske egenskaper
  • Meget god muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk

Vi tilbyr utfordrende arbeidsoppgaver og gode utviklingsmuligheter i et sterkt fagmiljø. Du vil få gode muligheter til å delta i firmaets utvikling og til å påvirke dine egne arbeidsoppgaver. Det legges til rette for bruk av fleksitid og
hjemmekontor.

Vi holder til i trivelige lokaler sentralt på Skøyen med gode kommunikasjons- og parkeringsmuligheter.

Har du spørsmål kontakt: Prime People v/Rolf Erik Smith tlf 901 77 575


Stillingstype: Fast
Ref. nr: 56181