NB! Dette er en stilling fra vårt arkiv - hvilket betyr at søknadsfristen er utløpt og/eller stillingen besatt. Se aktive stillingsutlysninger.

CRM-RÅDGIVER/SALG

Salg/Rådgivning: Dynamics 365 (CRM)
 

Arbeidsoppgaver 

Som CRM-rådgivende selger i Prosess Pilotene har du ansvar for våre strategiske kunder, å drive aktivt rådgivende salg overfor nye kunder. Du vil få overordnet og operativt ansvar for at Prosess Pilotene gir kunden best mulig verdi for sine investeringer, og bruk av CRM som et nyttig verktøy til bearbeiding av markedet (salgsprosessen). Arbeidet utføres i nært samarbeid med kundens organisasjon og våre andre ansatte. CRM-rådgiveren forvalter leveranser og prosjekter, og deltar i tilpasning, konfigurasjon og utvikling av Dynamics CRM. Du vil få en sentral rolle i ProsessPilotenes vekst og videreutvikling. 
 

Kvalifikasjoner

Høyere utdannelse. Solid kunnskap og erfaring fra arbeid med CRM-prosesser og CRM-systemer. God forretningsforståelse og gjerne erfaring som rådgiver. Erfaring med CRM-system påkrevd, men ikke krav om Dynamics CRM kompetanse. 
 

Personlige egenskaper 

Har erfaring fra salg av IT-systemer og er genuint opptatt av teknologiske muligheter som CRM system kan gi organisasjonen av merverdi. Evner å tenke helhetlig, og jobbe strukturert og målrettet med ambisiøse kunder. Serviceinnstilt med utpregede samarbeids- og kommunikasjonsevner, og trives med teamarbeid. Konsulentgen og selvgående. Andre nøkkelord om deg selv: initiativrik, ansvarsfull, innovativ, analytisk, målrettet og resultatorientert. 
 

Vi tilbyr

Utfordrende arbeidsoppgaver sammen med hyggelige kollegaer i en hektisk og morsom hverdag. Konkurransedyktige betingelser, fleksibel arbeidsdag, mulighet for medeierskap. Gode personlige og faglige utviklings muligheter. Mulighet til å være med på å forme og utvikle selskapets profil videre fremover.


For mer informasjon, kontakt Prime v/ Rådgiver Jens-Petter Arntzen tlf 908 27 335. Søknadsfrist er satt til 24. februar, intervjuer vil gjennomføres fortløpende.


Stillingstype: Fast
Ref. nr: 68111
Søk på stillingen