CRM konsulent/rådgiver avdeling Hamar

Vi søker CRM entusiaster, og nyutdannede som ønsker utvikling innen CRM.

 

Arbeidsoppgaver 

Som CRM-rådgivende selger i ProsessPilotene har du ansvar for våre strategiske kunder. Du vil få operativt ansvar for at Prosess Pilotene gir kunden best verdi for pengene med tanke på rett bruk av CRM som et nyttig verktøy til bearbeiding av markedet (salgsprosessen). Arbeidet utføres i nært samarbeid med kundens organisasjon og våre andre ansatte. CRM-konsulenten/rådgiver forvalter leveranser og prosjekter, og deltar i tilpasning, konfigurasjon og utvikling av Dynamics CRM. Som CRM-konsulent/rådgiver hos oss vil du også være bidragsyter til salg og salgsstøtte av våre produkter og tjenester. Du vil få en sentral rolle i Prosess Pilotenes vekst og videreutvikling. 

Kvalifikasjoner

Høyere utdannelse. Erfaring fra arbeid med CRM-systemer. God forretningsforståelse og gjerne erfaring som rådgiver/konsulent. Erfaring med CRM-system, gjerne Dynamics CRM kompetanse. Vi er også på jakt etter nyutdannede på bachelor/masternivå innen teknisk eller adm. fag.

Personlige egenskaper 

Har erfaring fra salg av IT systeme og er genuint opptatt av teknologiske muligheter et CRM system kan gi organisasjonen av mefrverdi Evne til å tenke helhetlig og jobbe strukturert og målrettet med ambisiøse kunder. Serviceinnstilt med utpregede samarbeids- og kommunikasjonsevner. Evne til å arbeide både selvstendig og i team. Evne til å holde i lange prosesser og bygge gode relasjoner. Konsulentgener og selvgående. Andre nøkkelord om deg selv: initiativrik, ansvarsfull, innovativ, analytisk, målrettet og resultatorientert. 

Vi tilbyr

Utfordrende arbeidsoppgaver sammen med hyggelig kollegaer i en hektisk og morsom hverdag. Konkurransedyktige betingelser, fleksibel arbeidsdag, mulighet for medeierskap. Gode personlige og faglige utviklings- muligheter. Mulighet til å være med på å forme og utvikle selskapets profil videre fremover.

For mer informasjon, kontakt Prime Executive v/ Rådgiver Jens-Petter Arntzen tlf 908 27 335

Søknadsfrist: Snarest
Stillingstype: Fast
Ref. nr: 91999
Søk på stillingen