NB! Dette er en stilling fra vårt arkiv - hvilket betyr at søknadsfristen er utløpt og/eller stillingen besatt. Se aktive stillingsutlysninger.

CRM entusiaster

Vi trenger deg som er nysgjerrig, har høy IQ og EQ

ProsessPilotene optimaliserer prosesser for salg, markedsføring og kundebehandling - for å skape vekst hos våre kunder. Nå forsterker vi et allerede kraftfullt ekspertmiljø innen Dynamics CRM fra Microsoft, og søker etter flere kolleger i Hamar, Moss og Asker.
 

Vi skal vokse - fort

Prosesspilotene vokser raskt og er i dag Norges største ekspertsenter på Microsoft Dynamics CRM med over 30 konsulenter. Målet for de neste 2 årene er å bli mer enn 50 dyktige CRM-konsulenter med et komplett kompetanse- og produkttilbud, med god leveranseevne for både spennende og krevende kunder i det norske markedet.

For å nå dette målet søker vi nå etter:

  • CRM-utviklere: Personer som lever i Visual Studio og skriver C#- og JS-kode
  • CRM-konsulenter: Personer som kan tilpasse Dynamics CRM, SharePoint, Click Dimensions, Microsoft Dynamics Marketing, Social Engagement - blant annet...
  • Account Manager: CRM-rådgiver som kan ivareta våre kunders interesser og ProsessPilotenes ettermarked innen salg
  • Prosjektledere: Erfarne prosjektledere med CRM-kompetanse

 

Kvalifikasjoner og egenskaper

Vi søker deg som har master- eller bachelorgrad, samt solid kunnskap og erfaring innen CRM-prosesser og/eller systemutvikling, gjerne som konsulent. Du har god forretningsforståelse og helst også erfaring som rådgiver eller systemarkitekt. Erfaring med ett eller flere CRM-system er ønskelig, men du behøver ikke å ha jobbet med Dynamics CRM - vi lærer deg det du må kunne for å komme i gang. Om du er nysgjerrig, har høy IQ og EQ, så er vi allerede svært interessert i å snakke med deg.

ProsessPilotene rekrutterer også unge talenter som går gjennom vårt eget opplæringstilbud. Nyutdannede med høyere utdannelse og interesse for våre fagfelt bes derfor også søke.  

 

Meld din interesse i dag

Er du interessert i å bli neste ProsessPilot i Norges sterkeste CRM-miljø?
Ta kontakt med vår rådgiver i Prime Executive Jens-Petter Arntzen på tlf 908 27 335 eller jpa@primeexecutive.no


Stillingstype: Fast
Ref. nr: 76656
Søk på stillingen