Prime Executive blir globale

Internasjonal rekruttering og Executive search

Som del av EMA Partners International kan vi følge våre klienter ut i verden, uansett hvilket område de skal rekruttere fra.  Nå får Prime Executive en global tilstedeværelse på alle de fem kontinentene, sier managing partner Knut Hauge i Prime Executive.

 

Hauge trekker også frem at EMA Partners jobber på liknende måte som Prime Executive med grundig avdekking av behovet hos klienten og jakt etter kandidatene som passer kunden best. Hauge legger til at partnerskapet også gir mulighet for å dele Primes unike metodikk rundt motivasjon. Denne metodikken gjør at Prime Executive oftere treffer planken med kandidatene.

At vi er utvalgt av EMA Partners International er en anerkjennelse av det solide rekrutteringsarbeidet vi har levert de ti årene siden starten. Samtidig kan vi trekke veksler på EMAs erfaring og store nettverk av spesialister innen lederrekruttering, tilføyer Hauge.

Hvorfor valgte EMA å samarbeide med Prime?

– Vi er svært fornøyd med vår ekspansjon til Norge. Knut og teamet nyter stor respekt. Partnerskapet med Prime Executive gir oss en gylden mulighet til å dekke det norske markedet for våre globale klienter, sier Sylvie Vercruysse, regional direktør i EMA Partners International.

– Prime Executive har solid erfaring innen rekruttering av ledere, evaluering av ledere og i å levere rådgivningstjenester til HR. Prime har jobbet med mange bransjer som IT og teknologi, energi, infrastruktur, telekom, markedsføring og kommunikasjon, og ledere i både private og offentlige virksomheter.

EMA Partners International har levert lederrekruttering og rådgivningstjenester siden 1988 og har over 200 partnere fordelt på 40 lokasjoner på fem kontinenter.

www.ema-partners.com

Kort om oss

  • Etablert mars 2010.
  • 13 rådgivere og researchere.
  • Omsetning på 28 MNOK i 2021.
  • Kontorer i Oslo, Stavanger og Larvik.
  • Rekrutteringsprosess basert på NS-EN ISO 9001:2000.